tisdag 24 mars 2009

Utsövd

INATT så sov Elias först i 4 timmar i streck.
Jag vaknade själv av att han fortfarande inte väckt mig.
sen vaknade han varannan timme så inatt har varit en mycket bra natt.
:)

Tog en kvällspromenad igår vid 20:30 tiden.
Det var så grymt skönt, ingen var ute och det var lagom kallt.
Härligt det är när man struntar i allt vad TV heter och tar ut sin älskade hund och barnvagn och drar ut och går i en timme istället.
Då känner man sig extra hälsosam på nåt sätt.

Jag tror att någon granne på vårat område har något emot oss.
Jag kan också bara vara paranoid men det vet i fan.
Våran förening sänder ut lappar lite då och då om regler på området.
I somras så tvättade jag bilen utanför våran bostad, en vecka senare kom en lapp i alla hem att man absolut inte får tvätta sina bilar på området.
Det har legat en hundskit mellan våran gård och där man slänger soporna, ca 30 meter, rätt länge och för några dagar sen var det att folk hade sett hundskit på gården och det får det abslolut inte vara.
Vi plockar ALLTID upp efter Alva om vi inte är uppe i skogen då vill säga så vi är helt oskyldiga till den hundskiten.
Sen idag fick jag en lapp om att man får inte åka in och ut med bilen på gården utan det får bara ske vid av och på lastning.
Visst , vi åker där rätt ofta men det är för att det är inte så jävla lätt att bo längst in på gården och bära matkassar, hund och bebis på samma gång.
Jag har bara väntat på att någon skulle bli att klaga på det här någon dag.
Hur som helst så skiter jag i den sista lappen, jag tänker inte bära ihjäl mig bara för att någon bitterfitta (ursäkta ordvalet) har hakat upp sig på oss här på området.

Idag blir det fika med tjejern från föräldragruppen.
:)

So long suckers!



Elias har börjat hitta Alva...

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha, tack bejb!
jag har alltid skrivit "poesi" och alltid varit en läslus, det ligger mig varmt om hjärtat, orden alltså.
tack iallafall :)

dante börjar titta efter katterna nu också! så roligt att de inte uppfattat djur tidigare haha. man undrar vad som försigår io deras små hjärnor. :P

ha det gott!

Anonym sa...

sånt där e så störigt när folk håller på hela tiden. vi hade det likadant i vår gamla förening. de kom på en massa nya regler allt eftersom.
Hur går det med nattningen? Jag ska försöka hitta den där boken jag med. Just nu äter Leya med 2 timmars mellanrum hela natten igen...?
Ha det bra!

Anonym sa...

Ja det där känner man ju igen, men ni vet ju med er att ni inte är värre än någon annan. Folk har inte mer liv än att skriva lappar, men det har ju ni :)

Anonym sa...

Tack så mycket för din röst :D

ivaron sa...

Åh fy fan vad folk är dryga. Hur har man tid att bry sig i vad alla andra gör för fel? Jag blir tokig på sånt. Vi fick påhälsning av ett gäng tanter förra sommaren för att vi hade släpvagnen efter vägen, det var så svårt att köra förbi då. Då sa Marcus - kan du inte komma förbi här med bilen tycker jag du ska lämna tillbaka körkortet... ha ha in your face kärring :-)

Gehenna sa...

Alltså, en del folk är helt otroliga! Min kompis Madde är hundvakt åt två pudlar, och en dag när hon kom ner i trappen kom en gubbe som bor i samma hus och frågade om det var hennes hundar.
Hon svarade nej , och sa att hon bara var hundvakt ibland.
Då sa han att hans fru minsann var jätte allergisk och inte kunde gå i trappan om Madde varit där med hundarna och " om hon kunde undvika att vara hundvakt vore det ju bra".

 
gästbok och besöksräknare