lördag 13 december 2008

Ont!

SHIT vad jag har ont i vänstra bröstet.
Det är inte mjölkstockning för jag känner inga förhårdnader utan Elias måste ha tuttat fel på natten i förrgår.
Det gjorde sjukt ont igår också.

Så vad gör man, jag vill typ bara skrika rakt ut när han tar bröstet.
det är hans favoritbröst också såklart så nu är det gigantiskt och måste tömmas.
Fy f*n...

Har ni nåt tips?

Nej nu måste jag amma honom, det som har gått så bra hittills, nu känns det inge kul...

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej..
duscha varm på tutten och massera försiktigt.. då kommer det nog börja "spruta" mjölk.. :) jag "smygit" in här hos dig från soyas blogg.. och måste bara säja att du har en bra och fin blogg.. gillar ditt sätt att skriva om din vardag..:)
hoppas det löser sig med tutten...
kram

Anonym sa...

tja, läste om tutten, ajje! säger som mammarussin om duschen. det ska fungera bra.

ja det var verkligen häftigt, tycker alla förtjänar en sådan BRA upplevelse av sin förlossning. jasså, hur gick det för dig då? vad var anledningen till att du inte kunde föda? bäckenet eller?

kram!

Soya sa...

Har du någon bröstpump? Annars kan det vara värd ett försök med. Men jag satte mig i duschen och handpumpade i början när Stella var ny, brösten kändes ju som om dom skulle explodera :P

Anonym sa...

Duscha varmt eller pumpa igång om du har en bröstpump. Jag har haft sjukt mycket problem med min amning. Hua! Det är så det har svartnat för ögonen ibland. Om det är bröstvårtan du har ont i rekommenderar jag Bephanten. Finns på apoteket. Hjälpe/hjälper mig.

Hoppas snart det onda försvinner! Kram

Anonym sa...

Jo jag har juh haft misstankar att gnället på slutet berott på att tänder är på G. Å jag hopaps det är därför åxå, så det kanske blir lite bättre när dom börjar komma.

Hahaha, jaså.. favorit på vilket sätt då? Jo men det var kul å höra iaf =) Heheh.

Anonym sa...

Jag tycker tiden bara går fortare och fortare nu på slutet, trodde inte att det skulle kännas så men antar att det känns så nu för att det är så mycket med julen man ska hinna med. Det som nu gör ont verkar inte vilja ge med sig. Inte lika super ont som tidigare men fortfarande aj ont (nu sitter det mest i ryggen). Men det blir nästan att man jobbar emot det bara för att det inte är dax nu. Men ja nu när det känns såhär ont så tycker jag nog snart att hon lika gärna kan komma ut haha, men annars får hon mer än gärna stanna tills mellan dagarna lr nyår. Det är ju då jag tänkt hon ska komma. Inte nu *små panik*. Kramar!

 
gästbok och besöksräknare