torsdag 15 januari 2009

Ops!

JAG råkade visst få i mig mjölkprotein i min mat jag åt nyss.
Fan också, hur kunde jag glömma läsa ingredienserna ???
Så dumt av mig.


Så i morgon har jag nog en kille som kommer se ut så här hela dagen...


Istället för att få en kille som är så här hela dagen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla söt han är alltså!!! Hoppas hoppas att han slipper ha ont. Jag läste förresten inlägget med rutiner och kollade kommentarerna. Gött att höra om några som tar det som det kommer. Jag har känt mig knäpp som inte börjat men nu känner jag bara skit samma. Vi tar det sen. Hon sover ju precis som jag vill så då borde det ju vara bra! Gött nu blev jag peppad hihi! Ha det bra!

Mia sa...

Oj vad lik han var Johan på dessa bilder. Ha det bra!

Anonym sa...

Åh, han e SÅ söt! :)

Hoppas det inte blev så farligt så han sliper ha ont och att du får spendera dagen med en glad kille istället.

kramelikram

Anonym sa...

Vi funderar på Thailand i maj då hon e 6 månader. Så hon hinner få alla vaccinationer samt växt till sig lite iaf. Men vi velar lite. Har börjat oroa mig för hur hon ska klara värmen. Tänkte att det kanske e bättre till hösten så hon har fått vänja sig vid en svensk sommar först. Men jag vet inte. Någon tanke kring det?

Jag måste rekommendera Thailand om man inte åker till de mest turistiga ställena! Koh Chang & Koh samet e riktigt nice, Koh Tao också men det e verkligen en mini ö. Men perfekt för dykning och snorkling.

Vi var på Bali 2005 och blev så besvikna. Vi var i Kata och Sanur. Kata e inget för de som vill ligga på en fin strand ;.( Det var så skitigt vatten där och grå dassig strand. Bra för surfing dock. Sanur var snäppet bättre och asbilligt. Men inget paradis jämfört med Thailand eller Borneo. Borneo e riktigt fint!
Oj vilket långt inlägg detta blev. Om ni vill ha lite tips så hör av er. Vi gjorde en 4 månaders resa i Asien och Indonesien så lite ställen har vi varit på.

Kram på er!

 
gästbok och besöksräknare